KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Nailberry


Nailberry - eksklusiv forkælelse til dine negle

Nailberry neglelak er et hit! Den prisvindende, britiske neglelak er utrolig populær. Et innovativt bud på en neglelak, der både plejer neglene og får dem til at se smukke ud. Brandet har på baggrund af deres innovative produkter vundet flere priser: "Natural Health", "Best Beauty Stylist" og "Crueltyfreeandvegan". Mærket er nemlig også kendt for deres veganske fremstilling og dét at produkterne ikke testes på dyr. Udforsk vores sortiment af Nailberry, og find din favorit farve. Er du til en lys og neutral Almond? En farverig Extravagant? Eller en rolig Mindful Grey? Der er nuancer for enhver smag og som matcher hverdags- såvel som festlooket.

Få en åndbar neglelak i høj kvalitet

Gundtoft lever for at tilbyde eksklusive mærker og produkter inden for mode, beauty og home. Nailberry er et af vores mange lækre beautybrands. Som Nailberry forhandler kan vi tilbyde et skønt udvalg af kvalitetsneglelak med mange gode egenskaber: - Lader neglene ånde - Hærder og styrker neglene hos 90% af brugerne - Stimulerer neglevæksten - Fugter og nærer neglene I vores produktsortiment finder du nøje udvalgte produkter fra brandet. Det er f.eks. den populære L'oxygéné neglelak, som kommer i et væld af skønne nuancer. Dette produkt er på innovativ vis fremstillet med intense farvepigmenter. Produktet har den perfekte balance mellem tørretid og glans. Du får med andre ord den helt perfekte glans på neglene! Har du nogen som helst spørgsmål til produkterne? Du kan altid kontakte os i butikken eller på telefon for vejledning.

Giftfri og plejende neglelak i flere farver

Neglelak er ikke bare neglelak. Køber du de helt billige varianter, kan du risikere, at de indeholder skadelige giftstoffer. De lever måske heller ikke op til dine andre krav, som f.eks. veganske ingredienser eller at de ikke har været testet på dyr. Shopper du Nailberry, er du garanteret en både plejende og giftfri neglelak. Indholdet i produkterne er blandt andet: - Crueltyfree - Vegansk - Halal-certificeret - Glutenfri - Fri for 12 giftige kemikalier Trænger dine negle til at blive plejet? Se nærmere på nogle af brandets plejende neglelakker, der på én og samme tid styrker neglene og lader dem ånde. Du finder både base og coat med plejende egenskaber. Vil du forkæle dig selv eller give en fantastisk gave? De skønne negleprodukter fra Nailberry kommer i et væld af farver. Der er noget for enhver stil! Shop till you drop - hos Gundtoft leverer vi gratis ved køb over 300 kr.