KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Fuchs Schmitt

< 1 >

Fuchs Schmitt - Overtøj i særklasse

Hos Gundtoft finder du den altid populære Fuchs Schmitt jakke i mange spændende varianter. Her får du overtøj til damer i særklasse. Eksklusive designs præger kollektionerne ligesom du også her finder masser af forskellige farver, former, længder og materialer. Tag din tøjstil til nye højder med alt det bedste fra dette brand. Her får du smart overtøj til både sommer, vinter, forår og efterår. Find designs med både elegant, feminint, sporty eller trendy look. Dette tyske brand med oprindelse tilbage fra 1967 har i den grad formået at følge med tiden og byder på stilsikre trends år efter år. Hold dig varm, tør og ikke mindst smart og komfortabelt klædt på med alt det bedste fra dette altid spændende brand. Forkæl dig selv eller en du holder af med bløde pakker.

Køb online - Let, hurtigt og eksklusivt

Skal det være let, hurtigt og eksklusivt, så er shopping online hos Gundtoft lige noget for dig. Vi har gjort os umage for, at alle vores online kunder får en god oplevelse. Det må godt være lidt lækkert at handle. Lad os sammen forkæle dig med alt det bedste fra danske og internationale brands, som dette. Så er garderoben helt up-to-date på ingen tid. Husk også det smart tilbehør, som du også finder her på siden.

Din forhandler - Online eller i butik

Gundtoft har i mere en 6 årtier specialiseret sig i damemode og accessories. Derfor finder du også her et stort udvalg af eksklusive mærker som dette - både i vores online store, men også i vores mange flotte butikker, som du finder rundt omkring i landet. Shop Fuchs Schmitt online eller i vores butikker. Besøg gerne vores butikker, som du bl.a. finder i Odense, København, Vejle, Aarhus, Sønderborg og Kolding. Vores erfarne og servicemindede salgsteam står klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning til både valg af brands, farvesammensætning, størrelser og design. Er du mere til at sidde hjemme i sofaen, så kan du her glæde dig til at gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden. Det er aldrig kedeligt at handle modetøj hos os. Vi har gjort os umage, så forkælelsen er stor og servicen høj hver gang du handler hos os.