Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Comma

Hos Gundtoft er vi stolte af vores spændende fashion fra de altid populære Comma Dametøj kollektioner, der bæres af modeller som fx Heidi Klum og Karmen Peradu.
< >

Comma tøj - International finesse

Sofistikeret og stilsikkert tøj til kvinder med hang til international mode, når det er bedst. Forkæl dig selv og dine sanser med lækkerier i årstidens hotteste farver, former og materialer. Der er kælet for hver en detalje, så du kan mærke komforten, finessen og ikke mindst det feminine touch. Flot til festen, feminin til weekendturen eller måske bare cool og casual til hverdag. Dette tøj har det hele. Der er et væld af smukke farvesammensætninger, spændende udformninger og trendy snit.

Kollektionerne bærer præg af harmoniske blandinger af bl.a. naturens blide farver i bløde og behagelige stofvævninger, men rummer også spændende elementer af cool finesse med brug af ruskind og imiteret læder. Find dine egne favoritter og få garderoben helt up-to-date med international mode som lækkert Comma tøj til hver en lejlighed og hver en sæson, eller forkæl én du holder af med bløde pakker på en helt almindelig dag.

Populært brand

Med oprindelse tilbage fra 1973 fra den tyske by Düsseldorf, så må dette brand siges at have formået at følge med tiden med mode i store byer som Hamburg, Wien, Würzburg og Benelux. Ikke alene Tyskland og Østrig, men også en lang række øvrige europæiske og eksotiske lande har forelsket sig i dette spændende mærke bl.a. Frankrig og Dubai.

Her får du mode, der er kommet for at blive. Trendy, chique og tilpas casual til, at det er perfekt til både hverdag og fest. Eksklusivt og komfortabelt på én og samme tid. Hos Gundtoft har vi mere end 60 års erfaring indenfor udvælgelse af bestsellere indenfor bl.a. dametøj og accessories. Dette brand er ingen undtagelse. Vores stærke produktkendskab giver dig high end brands, der er lidt ud over det sædvanlige. Et sikkert hit til hver en lejlighed. Lad forkælelsen begynde. Køb din Comma tøj online her hos os. Vi sørger for altid god kundeservice og hurtig levering. Det er tid til bløde pakker.