KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Custommade

Vil du gerne have tøj, som du har lyst til at tage på år efter år? Så skal du kigge nærmere på Custommade. Hos Custommade får du nemlig tidløse design med et moderne twist, som sikrer, at du har lyst til at hive tøjet ud af skabet i mange år fremover. Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra Custommade her.
< 1 >

Items til både hverdag og fest

Hvis du gerne vil have en garderobe med items, som du kan bruge på kryds og tværs, skal du vælge Custommade. Det populære brand laver nemlig items, der passer til både hverdag og fest, så du f.eks. kan bruge weekendens festkjole med en strik og sneakers om mandagen. Det giver en god fleksibilitet i garderoben, som kan afværge enhver tøjkrise.

Dansk elegance til den selvstændige kvinde

Custommade er et dansk brand, som blev stiftet i København i 2002 af Christian Dam. I dag driver Christian Dam Custommade i tæt samarbejde med chefdesigner Anne Rasmussen. Custommade blev skabt med et ønske om at designe flatterende og elegant tøj til den stærke, selvstændig kvinde - og dette ønske ses tydeligt i tøjet i dag. Custommade er nemlig i høj grad kendt for deres underspillede charme og elegance, som passer ind i de fleste klædeskabe. Derudover er der altid fokus på materialer i god kvalitet med en gennemført pasform, som sikrer, at tøjet sidder, som det skal.

Tidløs og moderne i sød forening

Custommade er til den moderne kvinde, som ikke vil lade sig begrænse af tidens trends. Hos Custommade får du nemlig tidløse og klassiske styles - men altid med et twist, som giver fornyelse og flotte detaljer. Denne tilgang sikrer, at du ikke ender med et item, som du kun har lyst til at bruge i én sæson, før du bliver træt af det. Tværtimod er det tøj, som kan vække glæde og bruges år efter år.

Custommade til enhver smag

Uanset om du er på jagt efter bukser, bluser, skjorter eller kjoler, finder du det hos Custommade. Fælles for alle design er, at de er lavet i gode materialer i flotte farver, så du nemt kan kombinere dem, som du har lyst til. Du kan f.eks. sætte flere Custommade items sammen for at skabe et fuldendt look eller sætte et enkelt item sammen med en eksisterende favorit fra dit garderobeskab, hvis du gerne vil skabe et personligt udtryk.

Køb Custommade hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af Custommade items, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Custommade online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.