KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

ICHI

Er du på udkig efter modetøj i høj kvalitet til en fornuftig pris? Så skal du tage et kig på det danske brand ICHI. ICHIs design bærer præg af kreativitet og fornyelse, der følger modebilledet.
Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra ICHI og find dine favoritter her.
< 1 >

Moderne tøj med råt og feminint udtryk

ICHI laver tøj til den moderne kvinde, der gerne vil kombinere det feminine med det rå. Med tøj fra ICHI er det muligt at skabe det look, du ønsker, da de forskellige items kan sammensættes på kryds og tværs. Med design i et væld af forskellige farver, mønstre og materialer kan du med sikkerhed finde de styles, der passer bedst til dig, så du kan lade din personlige stil komme til udtryk.

Populært brand verden over

ICHI er et dansk modebrand, som blev grundlagt i 1999 i Kolding. I dag forhandles brandet i mere end 50 lande fordelt på over 1.800 butikker. Dertil har ICHI er stærk online tilstedeværelse og forhandles på mange webshops. Det er dermed et populært brand, som er elsket af kvinder over hele verden.

Kjole, blazer, nederdel eller jakke fra ICHI

Er du på udkig efter kjoler, bluser, bukser eller noget helt andet? Hos ICHI finder du et stort udvalg af forskellige items, så du kan vælge det, der passer bedst til dig. ICHI er kendetegnet ved deres kreativitet, hvor de leger med farver og faconer, så du kan finde det item, du mangler i din garderobe.
Tøj fra ICHI kan bruges til både hverdag og fest. Sæt det sammen på forskellige måder og kombinér på kryds og tværs for at skabe det look, der passer til den givne anledning.

Køb ICHI hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra ICHI, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde ICHI online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.
Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.