KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

In Front

In Front er et dansk modebrand med spændende kollektioner i moderigtige styles. Tøjet har det ekstra touch, der gør din garderobe interessant. Med In Front får du smarte, detaljerede design i lækre farvekombinationer og flotte snit, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra In Front og find dine favoritter her.
< 1 >

Moderne og farverige styles

Er du på udkig efter farverige styles, der sidder godt på kroppen? Så er du kommet til det helt rette sted. In Front laver nemlig tøj, der følger tidens trends og tendenser, så du altid er sikker på at finde moderne farver og mønstre - uden at gå på kompromis med pasformen. Hos In Front er der nemlig stort fokus på tøjets snit, som sikrer, at det sidder komfortabelt og behageligt.Kollektionerne fra In Front er inspireret af dagligdagen - både fra de stilsikre kvinder i bybilledet, sociale medier og modemagasiner.

Dansk brand med sikker stil

In Front er et dansk modefirma, som blev grundlagt i 2005 af Mogens Kongsgaard og Helene Winther. In Front holder til i Ikast, hvorfra de designer tøj til den moderne og stilbevidste kvinde.Når du køber tøj fra In Front, kan du være sikker på, at der er tænkt over designet. Det danske brand sætter nemlig en ære i at værne om deres DNA, så deres kunder altid kan genkende det klassiske design - også selvom moden skifter.

Find kjoler, bluser, buksedragter og bukser fra In Front

Er du på jagt efter kjoler, bluser, buksedragter eller bukser? Hos In Front finder du det hele. Fælles for alle styles er den gode pasform og det moderne udtryk. Det giver rig mulighed for forskellige sammensætninger af tøjet, så det kan bruges på nye måder. Du kan f.eks. kombinere flere forskellige In Front items for at skabe et fuldendt look eller sætte et enkelt item sammen med en eksisterende favorit fra dit garderobeskab, hvis du gerne vil skabe et personligt udtryk.

Køb tøj fra In Front hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra In Front, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde In Front online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.