KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Mads Nørgaard

< >

Mads Nørgaard - Eksklusiv mode og accessories

Hos Gundtoft kan du glæde dig til at gå på opdagelse i en verden af lækkerier fra det altid populære brand Mads Nørgaard - et dansk mærke, der har gjort det godt i både danske og internationale sammenhænge. Sortimentet frister med luksuriøse designs til den kræsne og kvalitetsbevidste, til den stilfulde, til den modebevidste og ikke mindst til den trendy tøjstil. 1. Stilfulde designs 2. Høj kvalitet 3. Attraktive priser Vi har samlet de mest populære designs til dig, der gerne vil forkæle dig selv, din tøjstil og din garderobe med smukt modetøj og spændende accessories. Med mere end 60 års erfaring med valg af high fashion til kvinder, så kan du altid være sikker på modetøj, der matcher tidens hotteste trends, når du handler hos os. Vi er stolte af vores stærke produktkendskab og glæder os til at præsentere dig for masser af spændende styles.

Bredt udvalg til hende

Hos Gundtoft finder du styles til damer, der elskes af såvel den praktiske som den luksuriøse kvinde. Her finder du masser af muligheder for at få din garderobe helt up-to-date. Sortimentet frister - afhængig af sæson - ofte med spændende styles som: • Bluser • Stik • Sweatshirts • T-shirts • Kjoler • Tasker Ingen outfit uden accessories. Derfor kan du også her finde Mads Nørgaard taske og net i flere varianter - alle i både flotte og funktionelle designs. Mads Nørgård designs er kommet for at blive - ingen tvivl om det. Dette brand, der tog sin spæde begyndelse med en herretøjsbutik på Amagertorv tilbage i 1986, har sidenhen fundet sin vej til både danske og internationale catwalks og formået at følge med tiden og udviklingen indenfor modetøj til både herrer og damer.

Populært modetøj i ind- og udland

Dette mærke byder på stilsikre designs og high end fashion, der ikke alene byder på trendy og iøjnefaldende styles, men også de mere klassiske og tidløse designs. Få styr på stilen med alt det bedste fra dette populære brand. Her finder du bl.a.: • Designs med de hotteste trends, farver og materialer • Designs i tidløs og klassisk look Sortimentet frister med Mads Nørgaard kvalitetstøj til hver en lejlighed. Frisk garderoben op med basis- såvel som mere moderne styles, der matcher tidens trends og er at finde på både den danske som den internationale scene indenfor populære mærker