KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

ROCKANDBLUE


Rock and Blue - Eksklusivt mode

Vinteren bliver altså bare lidt mere luksuriøs, varm og lækker, når du kan iklæde dig smukke og ikke mindst behagelige styles fra dette populære mærke. Hos Gundtoft er vi stolte af dette brand, der ikke alene frister med elegante styles, men også styles, der tager udgangspunkt i kreationer, der følger med tiden og det liv du lever. Dette verdenskendte brand, der stammer fra Sverige, har rødder i rock n' roll med et ungdommeligt udtryk. Her er styles, der bæres på catwalks rundt omkring i verden. Skal disse styles også flytte ind i din garderobe og gøre den mere eksklusiv? Her finder du kollektioner, hvor der leges med både materialer, farver og ikke mindst alle de fantastiske detaljer, der gør hele forskellen. Forkæl dig selv allerede i dag med lækkerier fra dette luksuriøse mærke.

Bredt udvalg af jakker, huer og skind wear

Hos Gundtoft har vi gjort det let at handle dit yndlingsmærke online - også som her, hvor du kan finde masser af spændende styles fra dette populære brand. Fra de blødeste vinterjakker til damer med høj isolationsevne til fashionable huer, trendy læder jakker og cool skind wear. Kollektioner byder bl.a. på raffinerede styles med quiltet design, pelskraver, praktisk og funktionelt vindfang, trykknaplukning, faconsyning og forskellige længder - alle designs i højeste kvalitet og med et eksklusivt look. Pasformen er som altid perfekt med valg af dette mærke, og du kan føle komforten med alle de lækre små detaljer, der gør hele forskellen. Få praktiske lommer de rigtige steder, manchet med lynlås og regulerbar effekt i siderne bl.a. i udvalgte jakker. Find dit Rock and Blue online lige her hos Gundtoft og glæd dig over attraktive priser samt altid hurtig ekspedition af din ordre.

Hurtig levering af din ordre

Det er bare lidt mere lækker at handle hos Gundtoft. Her er servicen altid på højeste niveau. Vi har forkælet vores kunder i mere end 60 år. Vi har sørget for et spændende udvalg af både internationale og nationale brands. Vores stærke produktkendskab til high fashion til kvinder giver dig modetøj i særklasse. Køb Rock and Blue allerede i dag og tag din garderobe til nye højder med alt det bedste fra den store mode verden.