KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Culture

Culture er et dansk modebrand, som kombinerer det rå og det feminine. Deres design er kendetegnet af et sofistikeret udtryk og et skandinavisk look, som resulterer i styles, der kan bruges til både hverdag og fest. Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra Culture og find dine favoritter her.
< 1 2 >

Rå og feminin i sød forening

Er du på udkig efter flot tøj i høj kvalitet - som du kan købe uden at sprænge budgettet? Så skal du tage et nærmere kig på tøj fra Culture. Her finder du nemlig moderigtige styles i lækre materialer, som kan gøre glæde i ethvert klædeskab. Culture er især gode til at kombinere forskellige stilarter, og deres styles er derfor både rå og feminine på samme tid. De mange items har et twist af romantisk boheme krydret med urban styles, hvilket giver et helt særligt udtryk, som mange kvinder holder af.

Dansk brand med kreativ tilgang

Culture har eksisteret siden 2003 og har siden 2016 været en del af DK Company Group. Deres vision er at få kvinder verden over til at udtrykke deres kultur - eller med andre ord deres personlighed - gennem styles fra Culture. Brandet er kendt for at have en ny, kreativ tilgang til mode, som bærer præg af at være skandinavisk inspireret, og som samtidig har et internationalt mindset.

Bukser, bluser og kjoler fra Culture

Hos Culture finder du et stort udvalg af forskellige items, så du kan vælge det, der passer bedst til dig og din garderobe. Uanset om du er på udkig efter bukser, bluser, kjoler eller cardigans, finder du flotte styles, der alle har den høje kvalitet til fælles. De mange items giver et væld af sammensætningsmuligheder, så du kan skabe det look, du ønsker. Du kan f.eks. kombinere flere forskellige Culture styles for at skabe et fuldendt look eller sætte et enkelt item sammen med en eksisterende favorit fra dit garderobeskab, hvis du gerne vil skabe et personligt udtryk.

Køb tøj fra Culture hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af tøj fra Culture, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Bruuns Bazaar online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.