Global Funk

Global Funk

Global Funk - moderne styles i lækker kvalitet
Det populære brand står bag utrolig meget skønt dametøj. Det er specielt jakker og overtøj og de smarte Global Funk flyverdragter. Brandet er blevet til med en tanke om at skabe tøj til kvinder af høj kvalitet, med et perfekt fit og et stilrent look. Med andre ord - tøj du elsker at have på.

Jakker og flyverdragter til efterår og vinter
Siden 2003 har det danske brand skabt lækre styles specielt i materialer som denim. Alle styles er designet og fremstillet med omtanke for kvalitet, komfort og udtryk. Det skal være lækkert at have på, og det skal se godt ud. Stilen er enkel og skandinavisk og rummer mange nordiske farver. I vores sortiment af Global Funk dametøj finder du især godt kvalitetsovertøj. Perfekt til både efterårs- og vintersæsonen. Opdag alt fra en moderne flyverdragt til termojakker med lækkert fór, veste og blazerjakker. Der er mange gode bud på dine nye jakke til efterår eller vinter. Farverne er utrolig fine og nede på jorden. Army, sort, camel og grå. Det er nogle simple nuancer, som gør det let at bære jakken til ethvert outfit. Kvaliteten og komforten er naturligvis også i top. Vi taler ikke om stramme og tætsiddende jakker, som du ikke kan have en tyk trøje under. De fine styles fra Global Funk har alle et lækkert, loose fit med entenknapper eller lynlåse. Nogle modeller har praktiske detaljer som hætte og lommer. Vælg en lækker og foret jakke til vintersæsonen. Den løse pasform og den elastiske ribkant på ærmerne gør den super behagelig at have på. Gå med en skøn flyverdragt, og føl dig varm på selv de koldeste vinterdage, mens du bevarer et smart og moderne look. Dragterne er enten med eller udenfor og med regulerbare snører i livet. Så du kan give den et mere elegant og feminint look.

Dametøj du elsker at have på
Global Funk designer ikke kun overtøj, men også et væld af andet lækkert dametøj. I vores brede udvalg finder du kvalitetsprodukter som jeans, nederdele, skjorter og kjoler. Rigtig mange af disse styles er udført i denim, som er et af brandets varemærker. Fælles for de mange styles er deres skønne fit og flotte look. Forkæl dig selv med komfortable og smukke styles fra Global Funk! Vi har produktkendskab og en stærk sans for mode og hjælper dig gerne med at finde de perfekte styles.
< 1 >