KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Global Funk

Kvalitet og komfort er to ord, der i høj grad beskriver det danske brand Global Funk. De mange items er designet i en enkel, skandinavisk stil i nordiske farver, så det ser godt ud - og er behageligt at have på. Gå på opdagelse i vores udvalg af flotte styles fra Global Funk og find dine favoritter her.

Dansk design i høj kvalitet

Global Funk er et dansk brand, som siden 2003 har skabt moderigtige løsninger til stilsikre kvinder. Brandet startede med at producere jeans, men har siden udviklet sit sortiment, og i dag er de især kendte for deres unikke kollektioner med overtøj i høj kvalitet. Alle styles er designet og fremstillet med omtanke for kvalitet, komfort og udtryk. Det skal være lækkert at have på, og det skal se godt ud. Stilen er enkel og skandinavisk og rummer mange nordiske farver.

Global Funk jakker og flyverdragter sikrer god komfort

Global Funk er især kendte for deres overtøj, hvilket vores sortiment også bærer præg af. Her finder du alt fra moderne flyverdragter til termojakker med lækkert fór, så du kan finde dit nye overtøj til både efterår, vinter og forår. Farverne er utrolig fine og enkle, og de neutrale nuancer gør det let at bære overtøjet til ethvert outfit. Der er kælet for pasformen, så komforten er i top. De fine styles fra Global Funk har alle et lækkert, loose fit med enten knapper eller lynlåse. Den løse pasform og den elastiske ribkant på ærmerne gør det super behagelig at have på. Nogle modeller har praktiske detaljer som hætte og lommer.

Jeans, bukser og nederdele fra Global Funk

Global Funk designer ikke kun overtøj, men også et væld af andet lækkert dametøj såsom bukser, nederdele, skjorter og kjoler. Rigtig mange af disse styles er udført i denim, som er ét af brandets varemærker. Fælles for de mange styles er deres skønne fit og flotte look.

Køb Global Funk hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra Global Funk, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Global Funk online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.