KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Just White

< >

Just White - High fashion damemode


Hos Gundtoft har vi specialiseret os i high end fashion til kvinder i alle aldre - derfor finder du også det populære Just White dametøj i vores sortiment. Her får du flot, feminint og ikke mindst komfortabel mode, der egner sig til såvel hverdag som festlige lejligheder. Et væld af indbydende materialer, former og farver præger de mange smukke designs, der alle har fokus på lækker pasform. Forkæl dig selv med masser af overdele i høj kvalitet - naturligvis til attraktive priser, når du handler hos os. Der er dømt creme de la creme, når dette internationale mode brand viser kollektionerne frem. Med en smuk blanding af feminin elegance og enkle stilfulde designs samt flotte, farverige og trendy styles, så har du her den perfekte sammensætning til din garderobe. I mere end 60 år har vi udvalgt populære designs indenfor damemode og accessories. Her får du forkælelse og mode til den kvalitetsbevidste. Her får du high end fashion, når det er bedst.

Høj kvalitet på alle designs

Dette tyske brand er kommet for at blive. Kvaliteten er eksklusiv og designet trendy - altid med fokus på den gode pasform. Glæd dig til at gå på opdagelse i en verden af smukke farver og former - alle med komfortable design i høj kvalitet. Pift garderoben op med designs i friske farver. Sæt kulør på tilværelsen med eksklusive designs fra dette populære brand. Der er kælet for alle detaljerne, så du kan klæde dig i luksuriøs stil til både hverdag og fest. Tilsæt en nederdel og et par høje hæle til din skjorte og få et feminint look eller ifør dig jeans og sneakers for en mere casual stil - designs fra dette mærke kan mixes og matches i mange spændende varianter - det er kun fantasien, der sætter grænser med disse altid stilfulde designs.

Hurtig levering af din ordre

Servicen er helt i top, når du handler Just White tøj eller andre af vores populære brands hos Gundtoft - det være sig uanset om du handler online eller i vores fysiske butikker. Online tilbyder vi naturligvis. Besøg os også i en af vores mange flotte butikker, hvor vores erfarne salgsteam står klar til at hjælpe dig med rådgivning om størrelse, pasform og valg af brand.