KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Kenzo

Er du til farverige designs, kulturelle sammenspil og luksuriøs kvalitet? Så er Kenzo mærket for dig. Dyk ned i mærket, og bliv inspireret af blandingen af det europæisk og asiatisk design.
< 1 >

Manden og historien bag tøjmærket

Kenzo er et international anerkendt tøjmærke grundlagt i Frankrig i 1970 af designeren Kenzo Takada.

Manden og legenden

Kenzo Takada blev født i en lille landsby Himeji, Hyogo, Japan i 1939. Efter han færdiggjorde sit studie på Tokyo Bunka Fashion College, flyttede han til Frankrig for at følge sin drøm om at blive modedesigner. Kenzo Takada åbnede sin første forretning, Jungle Cap, i 1970, og allerede i 1971 var han på forsiden af Elle Magazine og på vej til international storhed. Tøjet var egentlig kun tiltænkt kvinder, men der blev med årene udvidet til herre også. Grundet intern splid blev firmaet i 1993 solgt til mode konglomeratet LVMH hvilket står for Moët Hennessy Louis Vuitton. Kenzo blev solgt for ca. 80 millioner usd. Kenzo Takada forblev dog hoveddesigner i virksomheden.Kenzo Takada gik på pension i 1999 - 6 år efter at brandet var blevet solgt. Det var ikke altid tiltænkt at den ikoniske Kenzo tiger, skulle være tøjmærkets største brandingelement. Det var først i 2012 hvor den første kollektioner med tigeren i stort print blev publiceret. Enorme kendisser som Rihanna og Beyoncé er blevet set med den ikoniske Kenzo tiger.

Hvad betyder Kenzo

Kenzo er egentlig et navn der stammer fra Japan, og det betyder “stærk og sund".

Kenzo dametøj - Luksus til dig

Hos Gundtoft kan du altid være sikker på at finde de nyeste trends indenfor high fashion til kvinder. Derfor finder du også et stort udvalg af styles fra en altid populær og trendsættende kollektion. Et spændende udvalg af modetøj til kvinder med et ungt, sporty og modigt look. Dette brand er en del af det store LVMH med rødder i det franske. Designeren bag er den japanske Kenzo Takada, der var ophavsmand, da brandet opstod tilbage i 1970. Du finder dette spændende mærke repræsenteret i store dele af verden, og det er især populært grundet de ofte innovative designs med kant og spændende farvekombinationer og snit. Vild, vovet eller måske sofistikeret - dette brand har ladet sig inspirere af både asiatisk og japansk mode samtidig med, at det i den grad er europæisk high end fashion, når det er bedst.

Bredt udvalg af modetøj og accessories

Her hos Gundtoft har vi gjort os umage for at finde styles og accessories, der kan matche en eksklusiv stil. Derfor finder du også et luksuriøst og ikke mindst bredt udvalg af:

● Trøjer
● T-shirts
● Bukser
● Nederdele
● Skirts
● Kjoler
● Jakker
● Tørklæder
● Caps
● Tasker

Køb Kenzo dametøj til altid attraktive priser lige her hos Gundtoft. Vi har sørget for et bredt udvalg af både high fashion modetøj samt et stort og spændende udvalg af accessories, der kan gøre en stor forskel for dig og din personlige stil.

Online og fysisk butik

Gundtoft er din vej til high fashion brands fra hele verden. I mere end 60 år har vi specialiseret os i at udvælge de hotteste styles, de mest eksklusive designs og fremhæve de mest eftertragtede og stilfulde mærker fra små som store designere. Her finder du creme de la creme indenfor high fashion til kvinder. Du finder os både online og med egne fysiske butikker. Du kan derfor med lethed handle hjemmefra i din sofa - finde de hotteste styles og få dem leveret direkte til døren. Vores fysiske meget indbydende butikker er bestemt også et besøg værd - her står vores erfarne og imødekommende salgspersonale klar til at guide dig til valg af styles, mærker og farvesammensætninger for at matche din personlige stil. Her vil du opleve et sandt engagement i modetøj. Der er dømt ren forkælelse - intet mindre, når du køber styles og accessories fra dette altid luksuriøse brand.