FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 1/2 Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 1/2 Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 1/2

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING
JULEGAVER BYTTES T.O.M. 10 JAN.

Maison Kitsune

< 1 >

Maison Kitsune - Raffineret mystik

Hos Gundtoft er vi henrykte over at kunne præsentere dette altid spændende brand, der ikke alene er kendt og populær herhjemme, men også i store dele af verden. Et mytisk og næsten mystisk logo imponerer og skaber spændende kontraster til både design og materialer med dets altid skiftende form. • Maison Kitsune Danmark - stort udvalg • Klassiske såvel som trendy designs • Populære materialer Det bliver aldrig kedeligt at handle stilfulde og luksuriøse styles fra dette ikoniske brand, der taler til både den klassiske som den mere trendy tøjstil. Høj kvalitet, lækker pasform og skønne materialer - dette er kendetegnende for de mange raffinerede styles, der også overrasker gang på gang med ikke blot ét men ofte flere logos i forskellige farver og varianter på deres produkter.

Et kendt modebrand

Flot, eksklusivt og ikke mindst kendt - dette brand er nemlig ikke blot kendt for deres imponerende mode, men i lige så høj grad også for deres musikproduktioner og deres hyggelige caféer, der er at finde i storbyer som Paris og Tokyo. Kitsune er den japanske betegnelse for ræven - deres kendte logo, der her indbyder med mystik, som er at aflæse i deres altid spændende logo. Designerne bag, Gildas Loaëc og Masaya Kuroki, er da også et spændende sammensurium af Paris møder Japan. Med ophav i det franske har de sammen skabt et multibrand, der bl.a. består af pladeselskab, modedesign som her og ikke mindst deres populære caféer. Hos Gundtoft har vi æren af at præsentere dig for et altid spændende udvalg af bl.a.: • Cardigans • Pullovers • Sweatshirts • T-shirts • Bluser • Strik Uld og bomuld præger bl.a. kollektionerne, der ofte frister med klassiske og tidløse farver tilsat innovativt logo, men også trendy farver sniger sig ind blandt både hverdags styles og de mere festlige af slagsen.

Stærk viden indenfor produktkendskab

Hos Gundtoft er vi vilde med de mange innovative og ikke mindst stilsikre valg, som dette brand har i deres kollektioner. En skøn kombination af high end fashion til kvinder kombineret med vores store ekspertise og stærke produktkendskab indenfor indkøb af modetøj og accessories til kvinder gør vores sortiment til noget, der ofte falder i enhver smag. Vi har nemlig: 1. Hele 60 års erfaring indenfor modebranchen 2. Attraktive priser 3. Hurtig levering Vi har gjort os umage for at forkæle dig. Vi gør det lækkert og eksklusivt at handle online - til attraktive priser naturligvis. Køb Maison Kitsune tøj online hos Gundtoft med god service og hurtig levering.