KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Meotine

Hos Gundtoft finder du et altid spændende udvalg af det danske Meotine dametøj. Et i den grad spændende brand, der har sat sig for øje at udfordre den måde, der skabes designs med læder og pels. Er du til unik mode, personlig stil og ikke mindst lækre og luksuriøse materialer, så er dette brand lige noget for dig.
< >

Meotine - Unik mode

Bag denne spændende og eksklusive mode er søskendeparret Mikkel Randrup og Mathilde Sommer, der grundlagde brandet i 2014 med et ønske om at revolutionerede den europæiske pels- og lædermode. Her får du mode, der spejler sig i såvel internationale trends som klassisk mode, men i høj grad også lader sig inspirere af såvel trends på de sociale medier samt trends indenfor kunst. Dette brand designer mode med et tvist. Modig mode, om man vil, for missionen er her også at udvikle sig, at matche individualisterne og ikke mindst at sætte sit præg på den store modehimmel.

Køb her - Spændende online udvalg

Selv om vi har masser af flotte og indbydende butikker i både Aarhus, København, Odense, Vejle, Kolding og Sønderborg, så har vi også gjort det let for dig, der gerne vil shoppe luksuriøs mode online. Kollektionerne byder bl.a. på designs med eksklusive materialer som lammeskind, silke og bl.a. aftagelig dun inderjakke. Her er der gjort brug af både pels og imiteret pels. Her finder du spændende snit og længder. Det er aldrig kedeligt at handle Meotine jakke her hos Gundtoft. Husk også at tage et kig på de imponerende pelskraver, der fås med smart klips til jakken, så den sidder præcis, som den skal. Der er dømt ren forkælelse i bløde og luksuriøse materialer med designs fra dette altid trendy brand.

Hurtig levering af din ordre

Med mere end 60 års erfaring, så har vi gjort os umage for at vælge de mest imponerende og luksuriøse mærker indenfor damemode og accessories, men vi forkæler med mere end det - her får du altid god service. Det skal være en god oplevelse at handle hos Gundtoft. Og ønsker du at bytte, så gøres dette bl.a. også let i vores butikker.