KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Monari

Hos Gundtoft finder du også det populære Monari dametøj. Et altid spændende tysk brand, der finder kilden til sin inspiration fra det italienske. Forkæl både garderobe, sanser og look med smukke feminine designs i lækre materialer med perfekt pasform.
< 1 >

Lækker fashion til damer

Der er dømt creme de la creme indenfor stilsikker damemode - der er til både cool, casual og sporty look, når du handler lækkerier fra dette enestående brand - et brand med attitude og lidenskab. Der er noget til både hverdag og fest, når du handler spændende overdele fra dette populære mærke. Hvorfor vente til en helt speciel lejlighed, når du kan få lækkert look hver dag. Her finder du masser af spændende materialer, skønne farvekombinationer og ikke mindst mønstre med bid i. Der er knald på attituden med den italienske lidenskab omsat til iøjnefaldende print på tøj. Smukke detaljer præger kollektionerne, der altid byder på overraskelser og sans for detaljen. Her får du i den grad lækker fashion, når det er bedst.

Feminin attitude

Monari betyder lidenskab, og det er du ikke i tvivl om, når de ser de mange smukke styles fra dette brand. Der er italiensk elegance krydret med den helt rigtige attitude. Her finder du mode til den modige. Her finder du styles til den stilsikre kvinde, der gerne lader sig imponere af verdens mange muligheder og ikke mindst griber dem. Med hang til internationale eventyr forsøger dette brand af imponere den selvsikre kvinde, der gerne vil udstråle smuk feminin attitude.

Dametøj med hurtig levering

Vi forkæler ikke kun med moderigtigt tøj til kvinder - vi forkæler også med altid god service, når du handler hos os. Hos Gundtoft er vi stolte af vores store know-how indenfor selektiv udvælgelse af stilsikker damemode. Vi har i mere end 60 år udvalgt og imponeret med high end fashion til kvinder i alle aldre - dette brand er ingen undtagelse. Her får du forkælelse på højt plan. Besøg os også i én af vores mange flotte butikker.