KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Noella

Noella er udarbejdet ud fra skandinavisk minimalisme i lækre styles. Du finder tøj der følger med de nyeste trends, lavet i lækker kvalitet og er det perfekte tøj til den modige kvinde.


< 1 >

Noella - Minimalistisk mode med et tvist

Hos Gundtoft er vi stolte af det populære Noella fashion. Her får du forkælelse på højt plan med elegante styles, der altid overrasker. Selv kalder de deres brand for skandinavisk minimalisme med et tvist - skønne og atter skønne og eksklusive designs med afsæt i tidens hotteste trends, materialer og farver. Kollektionerne fra dette populære brand bliver aldrig kedelige. Selv designs til basisgarderoben går ikke fri for den lille ekstra detalje, der gør hele forskellen.

High fashion til hverdag og fest

Dette brand er kommet for at blive - ingen tvivl om det. Her er der designet uden begrænsninger. Her ender kreativitet i de smukkeste og mest elegante designs, der matcher såvel hverdag som fest. Her får du creme de la creme, når det gælder elegance. Kollektionerne byder på feminine, klassiske, trendy og komfortable designs, der alle overrasker gang på gang. Her kan du være sikker på det nyeste af det nyeste, når det gælder high end fashion til kvinder i alle aldre. Hos Gundtoft har vi brugt vores mere end 6 årtiers store know-how og erfaring indenfor mode til kvinder til at udvælge de mest populære styles. Vi elsker nemlig at forkæle med både noget for øjet og tøj i høj kvalitet, der føles behageligt at have på. Elegant og feminin til festen eller stilet og tilpas trendy til hverdag - dette brand har det hele. Forny, forkæl og forfrisk din garderobe med altid overraskende styles fra dette brand. Her får du stilsikker mode i særklasse.

Dametøj i særklasse

Dette brand ønsker ikke blot at kreere modetøj til kvinder, der er flot og elegant, men også tøj, der matcher både stillesiddende arbejde samt en livsstil med mere bevægelse. Der er ikke alene kælet for alle detaljerne, men også sørget for styles i høj kvalitet. Her får du farver og former, der holder. Her får du altid høj kvalitet - uanset valg af style:

● Kvalitet i særklasses
● Lækker pasform
● Høj komfort

Forkæl dig selv eller én du holder af med eksklusiv mode fra Gundtoft. Vi har sørget for noget for enhver smag af nationale mærker som dette samt internationale mærker og et væld af lækkert tilbehør som tasker, smykker til kvinder og sko. Vi sørger naturligvis for hurtig levering, når du handler hos os. Vores service er helt i top, så hurtig ekspedition af din ordre er en selvfølge.