Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre.
Vi glæder os til at dele flotte nyheder og gode tilbud med dig.
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Passioni

Bag det populære Passioni dametøj finder du brandet Luisa Spagnoli, der ikke alene har taget Italien med storm, men også store dele af verden med de altid stilsikre designs.
< >

Passioni - Populær italiensk mode

Dette mærke har formået igen og igen at tale til den stilbevidste kvinde, men også kvinden, der gerne vil forkæles med lækre materialer og perfekt pasform. Der er styr på de små vigtige detaljer, og her får du bred variation i både farvevalg, mønstre, former og design. Her er mode til kvinden, der vil være med på noderne. Her får du kvalitet i særklasse. Dette brand er opstået ud af den familie-drevne italienske virksomhed, der opstod tilbage i 1928. Gennem årene har brandet og de nye mærker og kollektioner formået at følge med tiden.

Fashion i lækre varianter

Hos Gundtoft er vi stolte af disse spændende kollektioner, der ikke alene byder på stilfulde overdele, men også modetøj til kvinder, der kan bæres både til hverdag og festlige lejligheder. Find dem ensfarvede, mønstrede eller med print. Find dem med lækre detaljer, afhængig af sæson og tidens trends, som perler, kvaster eller knapper. Passioni hos Gundtoft har gennem tiden budt på bl.a. hanefjeds mønstre, dyreprint og eksklusiv strik med bl.a. diamantmønster. Årstiderne skifter og dette brand følger med. Her får du altid garderoben helt up-to-date. Vi sørger naturligvis for hurtig ekspedition af din ordre.

Hurtig levering

Vi har i mere end 60 år dygtiggjort os i mode til kvinder samt udvælgende af altid stilsikre accessories. Dette brand har gjort sig umage for at have sans for detaljen. Her får du den ultimative gave til dig selv eller én du holder af. Når du handler hos Gundtoft, så gør vi os umage. Vores service er af allerhøjeste kvalitet, og det kan du mærke hver gang du handler hos os. Køb allerede i dag og nyd dit fine nye look til den kommende fest eller til hverdag, hvor det skal være lidt specielt eller bare til egen forkælelse.

Bestil online eller besøg vores butikker

Vi har sørget for et altid spændende udvalg af danske som internationale brands, når du handler hos Gundtoft. Og vi har gjort det let at finde alle dine favorit brands online. Du er naturligvis også altid velkommen i vores mange indbydende butikker.