KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

RABE

RABE dametøj er skabt til kvinder, der ønsker tøj i god kvalitet. Alt i mens kvaliteten er i højsæde, er der også tænkt på designet. Det er behageligt, moderigtigt og velegnet til den modne kvinde. Mærket er specielt kendt for deres brug af farver i kollektionerne. Ligesom der også er tænkt på en blød og behagelig pasform udført i gode materialer.
< >

RABE - modetøj til damer

Mærket er tysk og har eksisteret siden 1920 - de har derfor en lang historie i modebranchen og er kendt for deres gode, tyske kvalitet. Hos Gundtoft finder du et bredt sortiment af RABE modetøj heriblandt bluser, t-shirts og strik. Se nærmere på det fine udvalg her i shoppen, eller besøg en af vores Gundtoft butikker.

Bestil online - bredt sortiment af kvalitetsstyles

Gundtoft har sat sig for at gøre online shopping nemt og bekvemmeligt. Der gælder ingen undtagelse, når det kommer til de flotte styles fra RABE. Fra dette brand har vi nøje udvalgt et virkelig lækkert sortiment til vores webshop. Du har derfor masser af valgmuligheder og flere af de flotte styles er også tilgængelige i plus-size størrelser. RABE er indbegrebet af behagelig pasform og god kvalitet. Det er dog ikke blot hverdagstøj, men kan også bruges af den moderigtige kvinde til fest. Kollektionerne er nemlig ofte skabt med farverige designs, der sætter kulør på både hverdag og festlige anledninger. Kombiner din bluse eller t-shirt fra RABE med alt fra et par simple cowboybukser til en sommerlig nederdel. De unikke styles kan nemt bruges til en helt simpel underdel. Her får du ikke blot styles, der kun kan bruges i én sæson. Både det tidssvarende design og den gode kvalitet gør, at din bluse eller strik fra RABE har en lang levetid.

Mange butikker i landet og godt modekendskab

Gundtoft har eksisteret i mere end 60 år. Derfor har vi naturligvis et godt kendskab til damemoden. Vi forhandler populære high fashion brands fra både Danmark og udland til yngre såvel som modne kvinder. Sortimentet er virkelig bredt og kan opdages både online såvel som i en af vores mange fysiske butikker. Uanset om du shopper RABE styles til dit look online eller i butik, så står vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig med stylingen. Desuden leverer vi din online ordre hurtigt, og du kan nemt sende retur igen. Fri fragt får du ved shopping for mere end 300 kr.