FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 16/2 ved varer købt i vores fysiske butikker Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 16/2 ved varer købt i vores fysiske butikker. Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 16/2 ved varer købt i vores fysiske butikker

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING
JULEGAVER BYTTES T.O.M. 10 JAN.

NAILPOLISH - CARE

Nailberry

Varenr.: NAIL POLISH
DKK 165,-
På lager - husk at vælge farve først og derefter størrelse.
FAST DRY
Ultra skinnende & hurtigtørrende top coat specielt udviklet til at
tørre på kun 40 sekunder, hvilket hjælper med at accellerere tørretiden for den samlede manicure.
Formlen balancerer viskøsitets- og opløsningsmiddelindholdet for at skabe en hård, blank film med en super-hurtig tørretid og en øjeblikkelig virkning.

BARE ESSENTIALS
BARE ESSENTIALS er en multifunktions 2-i-1 top og base coat, der bruger den nyeste i oxygensteknologi til at lægge et lag, der både er luft- og fugtgennemtrængeligt.
Det betyder, at den samlede L’Oxygéné-manicure giver den mest hensynsfulde behandling til neglene, giver maksimal glans, forlænger lakkens levetid og beskytter mod blegning og misfarvning.

STRENGHTEN & BREATHE
Oxygenated Base Coat
Et dobbelt-aktivt base coat og pleje, som klinisk styrker neglene og virker som en åndbar underlak. STRENGTHEN & BREATHE indeholder et kraftigt styrkende middel med fantastiske kliniske forsøgsresultater:
  • 90% fik forbedrede negle
  • 90% fik mindre flækkede negle

    Styrkemidlet kombineret med oxygenteknologien leverer en førsteklasses underlak, der er let at anvende og genopbygger beskadigede negle, så de bliver stærkere, længere og får en sund hud under neglen.
    Påfør et enkelt lag som en åndbar underlak eller to lag, to gange om ugen som en intensiv styrkebehandling.


Gratis fragt til pakkeshop ved køb over 300,-
Gratis ombytning
Byt/Returnér i vores butikker
Levering 1-3 dage
Alle ordrer købt fra d. 8 november og helt frem til d. 20 december kan returneres/ombyttes t.o.m fredag d. 12 januar 2018
OBS.
Ikke alle vores varer på webshoppen, befinder sig i vores fysiske butikker.

Kontakt din nærmeste forretning for ydeligere info. vedr. den ønskede vare.

Vores butikker »

Varer fra samme mærke