KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

GESTUZ

Er du på udkig efter lækre styles til den stilbevidste og moderne kvinde? Så er du kommet til det rette sted. Hos Gestuz finder du nemlig en kombination af rå og feminine styles, som alle har til formål at vise en kvindes styrke via hendes personlige udtryk.

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre styles fra Gestuz og find dine favoritter her.

< 1 >

Skandinavisk designtradition

Gestuz har grobund i den skandinaviske designtradition, hvor de kombinerer klassiske styles med moderigtige tendenser. For Gestuz er det vigtigt, at tøjet passer til den enkelte kvinde og giver en følelse af selvtillid og styrke - og det kan ses i de forskellige styles. Kollektionerne varierer nemlig bredt, så der altid er noget for enhver smag og enhver kvinde.

Dansk brand med stor styrke

Gestuz er et dansk modebrand, som blev skabt i 2008 af Sanne Sehested. Sannes ønske var at skabe et tøjmærke, som var inspireret af hendes egen garderobe, hvilket vil sige et tøjmærke med et vintage udtryk. Tøjet skulle bære præg af den følelse, som Sanne mener, fashion kan give til kvinder, der bærer tøj, de føler sig godt tilpas i.

Siden da har brandet kun vokset sig større og laver i dag tøj, der er skabt til at fremhæve kvinders styrke i stedet for at nedtone den.

Kombiner på kryds og tværs

Gestuz laver et væld af forskellige styles, som giver dig rig mulighed for at udtrykke din personlige stil gennem dit tøjvalg. Tøjet fra Gestuz kan bruges til både hverdag og fest, da det kan sættes sammen på mange forskellige måder. Materialevalget varierer fra glimmer og palietter til varme dunjakker.

Hos Gestuz kan du shoppe netop de items, der kan være med til at skabe din drømmegarderobe. Du kan f.eks. bruge en af de flotte kjoler til en festlig anledning og kombinere den med smykker og en lækker taske for at skabe det flotteste outfit.

Køb Gestuz hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et udvalg af items fra Gestuz, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Gestuz online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden, før du køber.

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.