KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

In Wear

Vil du have en garderobe med feminint modetøj i smukke farver og lækre materialer, skal du kigge nærmere på tøjet fra Inwear. Hos InWear finder du nemlig et stort udvalg af styles, så du kan skabe det look, der passer bedst til din smag.

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre styles fra InWear og find dine favoritter her.

< 1 >

God pasform og lækre designs

For InWear er det vigtigt, at deres tøj kan bruges i det virkelige liv. Det skal sidde godt, føles godt og give selvtillid og glæde, når man har det på. Derfor finder du både tøj i farverige styles med mønstre og tøj i afdæmpede farver, så der er noget for enhver smag, og så hver enkelt kvinde kan vælge netop det, der føles bedst til hende.

Dansk brand med over 50-års erfaring

InWear blev skabt i 1969 af Niels Martinsen, som i samarbejde med sin kæreste, Kirsten Teisner, købte seks ruller stof og lavede en kollektion af kjoler og bluser.

I dag, over 50 år senere, er der sket meget med brandet, men visionen om at skabe tøj, der giver kvinder selvtillid, står stadig. For InWear er det vigtigt, at tøjet sidder godt og ser godt ud - også selvom moden konstant skifter. Derfor kombinerer de klassiske design med moderigtige tendenser for at sikre styles, der kan bruges igen og igen.

Bukser, jakker, kjoler og bluser fra InWear

Hos InWear finder du et stort udvalg af forskellige styles, så uanset om du er på udkig efter bukser, jakker eller kjoler, kan du finde det her. De forskellige styles kan kombinere på kryds og tværs for at skabe netop det look, du ønsker.

Fashion og funktionalitet går hånd i hånd hos InWear, hvor tøjet er skabt til hverdagen. Det betyder også, at tøjet kan bruges til både hverdag og fest, da det kan sættes sammen på et utal af måder. Brug f.eks. en af de fine skjorter til hverdag med et par jeans og sneakers og til fest med et par pæne, løstsiddende bukser og smykker. Kombiner tøjet, så det passer til din smag.

Køb InWear hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et stort udvalg af items fra InWear, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde InWear online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden.

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.