KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Lundgaard

Hos Gundtoft finder du det populære Lundgaard tøj, der altid formår at imponere og forkæle. Der er styr på de små, men vigtige detaljer og ikke mindst styr på komforten.
< >

Lækker cardigan og strik

Her får du designs med perfekt pasform og såvel trendy og moderne som klassisk og tidløst look. Find dine favoritter blandt spændende designs til både hverdag og festlige lejligheder. Vi byder på attraktive priser på high fashion til kvinder i alle aldre. Det danske Cero & Etage, som dette brand er en del af, blev etableret i 1975 og holder til i Skanderborg.

Eksklusiv mode til kvinder

Gennem årene er der kommet stor fokus på bæredygtighed og økologiske materialer. Genanvendelige materialer og strik af høj kvalitet er kendetegnende for deres kollektioner. Kollektionerne er præget af såvel rolige og blide farvekombinationer, men byder også på input med friske farver afhængig af årstidens hotteste trends. Dette brand har store ambitioner indenfor bæredygtige designs med Grøn Omstillingsprojekt og et mål om hele 70% genanvendte materialer eller brug af økologisk fibermateriale inden 2026.

High fashion til attraktive priser

Dette brand er kendt for sine flotte striktrøjer. Lundgaard strik er kommet for at blive. Her får du high end fashion, når det er bedst. Stilsikre designs og ikke mindst stilfulde designs præger kollektionerne, der taler til den kvalitetsbevidste kvinde. Her får du også styr på både komforten og får et design med høj farveægthed. Flere designs er eksempelvis fremstillet af 100% økologisk bomuld - et bæredygtigt design, der ikke alene imponerer, men også forkæler med altid blød og lækker kvalitet. Hos Gundtoft har vi mere end 6 årtiers erfaring med selektering og salg af mode til kvinder. Og selv om vi altid byder på eksklusive designs, så har vi altid attraktive priser.

Hurtig levering

Vi er stolte af vores mange spændende og indbydende butikker, som du finder i byer som Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense og København, men vi elsker også at forkæle vores online besøgende. Vi sørger for hurtig behandling af alle ordrer og skulle du fortryde, så har vi gjort det let at returnere. Du får tilmed fri fragt, når du handler for mere end dkk 300. Gundtoft - altid stilsikkert modetøj.