FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 1/2 Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 1/2 Webshoppen har fortsat åbent, men vores butikker holder lukket. Udvidet byttefrist til den 1/2

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING
JULEGAVER BYTTES T.O.M. 10 JAN.

Rabens Saloner

< 1 >

Rabens Saloner - High end mode lavet med hjertet


Hos Gundtoft kan du glæde dig over et bredt udvalg af eksklusive mærker. Vi har fundet det bedste af det bedste frem til dig, der vil have luksus i dit klædeskab og ikke mindst ligne en million til både hverdag og fest. Et festfyrværkeri af lækkerier venter dig, når du forkæler dig selv og din tøjstil.

Dette brand har opnået stor popularitet hos kvinder i alle aldre bl.a. grundet deres eksklusive designs, der tæller håndlavede styles. Dette giver kollektioner med designs farvet i hånden og med hver deres unikke variation.

Bag dette luksuriøse mærke står Birgitte Raben. Visionen er modetøj lavet med hjertet. De mange håndlavede designs er blevet dette brands signatur, hvor kreativitet og smukt håndarbejde forenes i uforglemmelig mode til kvinder.

Online shop med high fashion brands


Er du på udkig efter Rabens Saloner online, så finder du alt, hvad hjertet kan begære af tøj fra dette spændende mærke lige her hos Gundtoft.

Sortimentet byder på skønne styles i både casual, stilfuldt og feminint look. Glæd dig til tøj i høj kvalitet som bl.a.:

● Trøjer
● Strik
● Bluser
● Toppe
● Kjoler
● Jakker

Giv dig selv fornøjelsen af bløde pakker på en helt almindelig hverdag med modetøj i lækker kvalitet med fokus på perfekt pasform.

Vores altid spændende og store udvalg af high end fashion til kvinder byder på intet mindre end klassiske og tidløse designs såvel som de mere moderne, der bærer præg af årstidens hotteste farver og materialer fra dette kendte og populære brand.

Gundtoft er stedet handle for dig med hang til modetøj fra såvel nationale som internationale mærker. Vi har med vores mere end 60 års erfaring udvalgt de bedste produkter til dig.

Hurtig levering af din ordre


Vi prioriterer en god kundeservice højt - det samme gør vi med ekspeditionen af din ordre. Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt.

Der er mange fordele ved at handle hos Gundtoft - ud over den altid gode kundeservice, så tilbyder vi:

1. Leveringstid på 1-3 dage
2. Hele 14 dages returret
3. Fri fragt over 300,-

Du kan fortryde til køb - vi bytter også gerne, hvis du har fået købt i forkert størrelse. Tag din garderobe til nye højder med eksklusivt design fra dette populære mærke. Vi giver dig mulighed for tøj, der er lidt ud over det sædvanlige - high end fashion til kvinder.