Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre.
Vi glæder os til at dele flotte nyheder og gode tilbud med dig.
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

THEORY

Det amerikanske fashion brand har eksisteret siden 1999. Med rødder i New York City skaber de kollektioner med fokus på et sofistikeret look, der matcher en dynamisk livsstil. Deres styles er synonyme med det moderne liv.
< >

Theory - elegante og moderne styles

Theory modetøj har især fokus på premium materialer og høj kvalitet i måden tøjet er syet på - dét tror de på, vil ændre måden man lever, arbejder og opfatter sig selv på. Derfor er vi hos Gundtoft stolt over at kunne præsentere dette luksusbrand. I vores sortiment finder du Theory tøj til damer som bukser, skjorter, toppe, blazere, kjoler og frakker. Opdag det hele her i webshoppen eller besøg en af vores fysiske butikker for at se mere.

Luksus med elegante toner

Vil du forny garderoben med styles, der er bærer præg af et elegant look? Fine detaljer? Og en uovertruffen kvalitet? Så bør dit valg falde på Theory. Deres kollektioner byder igen og igen på det mest luksuriøse dametøj, der er syet på omhyggelig vis. Det vidner om en lang levetid på tøjet, som også forstærkes af det tidløse look. Forkæl dig selv med et par skønne bukser med slids. En elegant blazer i hvid til dit festlook. Eller en smuk og prikket kjole. Vores sortiment rummer virkelig mange kvalitetsstyles fra mærket, der kan bæres til hverdag, på arbejde og til festlige anledninger. De er unikke og skiller sig ud og vil uden tvivl være en skøn upgrade af din garderobe. Tøjet er udført i de bedste kvalitetsmaterialer som lækker satin eller fin silke. Her får du noget overdådigt, der uden tvivl gør dig godt tilpas. Alle styles er designet med skønne pasforme og et stilfuldt look.

Bestil online og få sendt dit modetøj til døren

Danske og internationale high fashion brand bør ikke være svære at investere i. Det er den tanke, som Gundtoft er skabt ud fra. Vi har mere end 60 års erfaring i modebranchen og har et stærkt produktkendskab. Netop derfor ved vi, hvilke brands vi skal indkøbe til vores webshop og butikker. Hos os får du styles og mærker som Theory, der ikke kan købes alle andre steder. Shopper du Theory styles eller andre brands for mere end 300 kr., så sender vi helt gratis. Det bliver dermed ikke være nemmere at shoppe lækkert modetøj i luksuskvalitet. Udforsk sortimentet i dag, og få fornyet garderoben med Theory tøj i smukt design og god kvalitet.