KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

F-House

Hos Gundtoft bliver det aldrig kedeligt at handle damemode og accessories - især ikke med de altid spændende og trendy F House tørklæder og hatte. Find dem elegante, farvestrålende eller eksklusive. Her får du modetilbehør, når det er bedst.
< 1 >

F House - Lækre accessories

Forkæl dit look med smukke farver, bløde materialer eller fashionable mønstre, der gennem tiden har budt på Hanefjeds mønster, tern og print. Der er dømt lækker plissé, luksuriøs silke og ekstra komfort. Sæt prikken over i'et i dit outfit med alt det bedste fra dette spændende danske brand. Der er dømt creme de la creme til dig, der gerne vil have krydderi på tilværelsen. Klæder skaber folk, og den rette form for tilbehør er det, der fuldender looket. Glæd dig til et altid særdeles højt serviceniveau - her får du nemlig hurtig ekspedition af din ordre samt altid attraktive priser.

Tørklæder i lækkert design

Det kan hurtigt blive en mere festlig dag eller i hvert fald mere farverig med lækkerier fra dette spændende brand - her får du nemlig masser af stilfulde og stilsikre designs. Find dine egne favoritter og fyld garderoben op med mønstre og farvesammensætninger, der kan gøre den store forskel for dit samlede look. Vi byder på et bredt udvalg af damemode i både webshop eller fysisk butik. Du finder vores mange butikker fordelt rundt omkring i landet med lokation i bl.a. Sønderborg, Vejle, Kolding, Odense og København. Her har vi gjort det let for dig at bytte eller returnere samt at få kyndig hjælp fra vores erfarne og servicemindede personale. Vi har i mere end 60 års finpudset vores ekspertise indenfor high fashion til kvinder i alle aldre.

Hurtig levering

Uanset om du handler F House online eller besøger vores butikker, så er der dømt forkælelse. Online byder vi på masser af god service. Se også vores store udvalg af øvrige danske som internationale brands. Vi byder på tøj, sko og accessories samt masser af spændende smykker og skønhedsprodukter. Vi gør det lidt sjovere og lidt mere eksklusivt at handle mode og smukt tilbehør til kvinder i alle aldre.