KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Luisa Spagnoli

Skal det være smart, smukt og luksuriøst, så skal det være Luisa Spagnoli dametøj og accessories. Her hos Gundtoft er vi helt vilde med disse trendy, feminine og stilsikre designs, der giver dig en spændende bid af italiensk finesse med international volumen, når det er bedst.
< >

Luisa Spagnoli - Italiensk fashion

Her kan du glæde dig til at blive svøbt i lækre materialer, spændende farvekombinationer, smukke detaljer og ikke mindst designs med høj komfort. Dette brand lader dig være kvinde med stort K, og giver dig mulighed for at være stilet, trendy og casual med et tvist på én og samme tid. Alle designs emmer af feminin, men også modig tøjstil. Det er til den målrettede, den selvsikre og ikke mindst den stilsikre kvinde - der ikke går af vejen for beundrende blikke.

Modetøj med internationale finesse

Ophavskvinden bag og designeren af samme navn er blevet et stilikon og huskes beundringsværdigt igennem hele familiehistorien bag dette store internationale brand. Trendsættende, modige og eksklusive designs præger kollektionerne, der har bevaret alle værdier fra den oprindelige grundlægger og designer - værdier som hylder kvinden, lige-rettigheder og innovative kreationer - derfor fik hun også den berømte "Bacio" pris tilbage i 1920'erne.

Nyeste kollektioner - Lækre designs

Luisa var en innovativ kvinde, der satte standarden højt for efterfølgende modekreatører i det italienske modeunivers. Da hun gik bort i 1935 overtog sønnen Mario, der igen blev efterfulgt af hans søn Lino med både strategiske, internationale og ekspanderende visioner for dette nu verdenskendte brand.

  • Familiedrevet virksomhed
  • Grundlagt i 1928 af Luisa Spagnoli
  • Sønnen Mario overtog virksomheden 1935
  • Marios søn Lino udvikler brandets internationale strategi
  • I 1980 tager Nicoletta Spagnoli over med et mere feminint touch

Kollektioner er vokset igennem tiden og har fulgt med både trends og behov, men det er især i 1980'erne, hvor Nicoletta tager over efter faderens pludselig død, at langt mere feminine og eksklusive præg sættes på kollektionerne.

Hurtig levering

Det er lækkert. Det er luksuriøst og så er det kommet for at blive. Dette brand er ikke alene perfekt til både hverdag og festlige lejligheder - det er også creme de la creme for dig, der gerne vil have høj kvalitet i smuk indpakning. Køb Luisa Spagnoli tøj allerede i dag - vi leverer indenfor 1-3 hverdage.