KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Mason Pearson

< >

Mason Pearson giver flot hår hele livet

En Mason Pearson børste er et kvalitetsprodukt med historie. Det britiske kvalitetsbrand har produceret børster i mere end 130 år. Det har altid været med fokus på gennemført håndværk og innovative processer. Selvom der er kommet nye designs til, så har selve basisproduktet dog ikke ændret sig meget. Æskerne bærer også præg af de smukke og autentiske udgaver, som børsterne blev solgt i for mere end 100 år siden. Køber du en hårbørste fra Mason Pearson? Det er en investering for livet - i godt hår. Se hele udvalget af kvalitetsbørster her hos Gundtoft. Vi står altid klar til at guide dig, hvis du har spørgsmål til produkterne.

Ny hårbørste? Vælg den rigtige

Hårbørster er der mange af. Du har sikkert prøvet at købe ny efter kun få måneder eller et årstid. Nu vil du gerne vælge en af bedre kvalitet, som holder lidt længere. Vælger du en Mason Pearson hårbørste, får du:- En børste der stimulerer og masserer hovedbunden. Det frigiver de naturlige olier. For dig betyder det fylde og glans, og du får endnu smukkere og sundere hår.- En kvalitetsbørste fremstillet med nylon og vildsvinehår. Det er et virkelig holdbart produkt. Som du ikke slider op på hverken et par måneder eller få år. - En flot børste der kommer i en smuk og autentisk æske. Det er en virkelig god gave, til dig selv eller til en du holder af. Hvem fortjener ikke flot hår?Du finder både små og store børster i vores sortiment. Én du kan have derhjemme og én du kan have med i håndtasken eller på rejser. Farverne på børsterne er tidløse. Dark ruby, pink, blue og ivory. Du kan vælge lige den farve, der passer til dit temperament.

Høj kvalitet fra et eksklusivt britisk brand

Alle produkter og brands hos Gundtoft er udvalgt med omtanke for kvalitet. Mason Pearson er ingen undtagelse. Det britiske mærke er indbegrebet af god kvalitet, når det kommer til hårbørster. Vi har udvalget det eksklusive mærke til vores butik - for netop din skyld.Shopper du Mason Pearson hos Gundtoft, får du endnu flere fordele:- Service og vejledning i verdensklasse- Bredt sortiment af kvalitetsbørster- Hurtig og gratis levering ved køb over 300 kr.Drømmer du om flottere hår? En børste der holder for livet? Invester i en skøn hårbørste fra Mason Pearson og forkæl dine lokker med et kvalitetsprodukt, der plejer dit hår.