KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Self Portrait

Med den populære designer Han Chong bag det fashionable Self Portrait modetøj til kvinder, så kan det kun blive godt. Modeller som Kate Moss ses bl.a. som stilikon for dette brand, hvilket i sig selv vidner om international anerkendelse i særklasse.
< 1 >

Nyeste udvalg fra den store modeverden

Her finder du spændende former og farver, bæredygtige designs og en hyldest til hverdagen. Skal du have mode frisk fra fad, så er dette et oplagt valg. Forkæl dig selv med alt det bedste fra den store modeverden. Her får du stilsikre designs, der er kreeret til hverdagen - om det er til den helt specielle anledning, til strandturen eller til indkøb - hverdagen skal pakkes smukt ind i lækkert design.

Modetøj - Mange lækre varianter

Til dig, der gerne vil have kvalitet i særklasse og designs, der taler for sig selv. Til dig, der elsker mode. Servicen er altid helt i top, når du handler hos os. Det være sig uanset om det er i vores fysiske butikker eller her på shoppen.

Self Portrait til damer - En sand hyldest

Bag dette spændende britiske brand er den malaysiskfødte Han Chong, der kom til England grundet studier tilbage i 2003. Det blev til en kærlighed til damemode, der har gjort hans navn og brand verdenskendt og hans designs eftertragtede i den store modeverden. Han studerede kvindemode på Central Saint Martins i London og blev grundet sine kunstneriske evner opfordret til at starte dette brand, som en hyldest til kvinden, men også til livet som helhed, som det udfolder sig i dets mange forskellige rammer.

Shop online

Vi er stolte af vores mange flotte og indbydende butikker, som du finder bl.a. i Kolding, Vejle, Odense, København og Sønderborg, men vil da også gerne gøre det let for dig at handle lækkerier online. Frisk garderoben op allerede i dag med trendy designs fra ind- og udland. Vi sørger for hurtig ekspedition af din ordre.