KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Vince


Smart Vince dametøj

Gundtoft giver dig et spændende udvalg af luksuriøs mode til kvinder i mange forskellige stilarter - bl.a. det populære Vince dametøj med rene linjer, casual og alligevel elegant look samt brug af kvalitetsmaterialer. Spændende cuts og bredder, brug af eksklusive materialer som cashmere og silke m.m. samt et væld af smukke detaljer præger de mange styles, der altid formår at imponere, men på en rolig og stilfuld måde.

Eksklusivt tøj til kvinder

Her bliver du smart uden at blive oversmart. Her finder du designs, der indbyder til en casual stil men med et luksuriøst look. Kollektionerne byder ofte på klassiske farver og tidløse designs, som du kan mixe og matche med buks og overdel afhængig af, hvad du skal. Elegant til festen, cool og casual til hverdag - afslappet, hyggelig eller komfortabelt klædt på. Mode til hver en lejlighed. Gundtoft er stedet at handle, hvis du elsker god service. Vi frister naturligvis med hurtig levering, når du handler hos os og fri fragt ved køb for over 300 kr. Fortryder du dit køb, så bare rolig - vi har gjort det let at returnere. Køb Vince dametøj allerede i dag og få både tøjstilen og komforten helt i top. Med mere end 60 års erfaring indenfor produktudvælgende og et stærkt produktkendskab, så er Gundtoft stedet at handle, hvis du vil have high fashion med stilsikkert design.

Fashion fra Californien

V-hals, drop shoulder og turtlenecks - der er masser af modige, klassiske, trendy og indbydende detaljer at vælge imellem, når du går på opdagelse i designs fra dette californiske brand. Vince dametøj har det hele og mere til. Der er fundet inspiration i det californiske miljø - de blide farver og den afslappede livsstil. Tag stilen til dig og start på en frisk med afslappethed og varme i dit liv og din hverdag. Gundtoft giver dig mulighed, med et væld af eksklusive danske som internationale brands, at matche din personlige tøjstil eller måske lade dig inspirere til en ny. Lad din egen helt unikke tøjstil komme til udtryk. Forkæl dig selv og din garderobe med alt det bedste fra Gundtoft. Her finder du kvalitetsmaterialer forenet med smukt design. Luksuriøst og alligevel ukompliceret.