Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.
Derudover vil du modtaget en masse tilbud & produktlanceringer, som den første - samt mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Hugo Boss

< 1 >

KØB Hugo Boss TIL KVINDER ONLINE

Eksklusivt og førende luksusmærke indenfor elegant og sporty dame mode til den kvalitets orienterede kvinde fra Hugo Boss, der sætter stilfuld og klassisk design øverst på ønskelisten. Kollektionerne har en selvsikker stil i kvalitets dessiner med fantastiske detaljer, det gør dette brand til et af verdens førende mærker indenfor mode og livsstil. Kernemærket Boss der blev skabt i 1970 med hovedfirma i Metzingen i Tyskland har siden været synonymet for premium kollektioner, der lever op til de høje forventninger og krav til kvaliteter, der sikres gennem højprofessionel designerkunst af luksustekstiler. Hugo Boss er velkendt for deres velovervejede fashion med spændende detaljer samt tidløse unikke trendy kollektioner.