KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Soulmate

Leder du efter lækre items, der gør det muligt at kombinere det feminine med det rå og casual? Så er Soulmate et brand for dig. Soulmate tilbyder flotte styles, som gør det muligt at kombinere på kryds og tværs, så du kan lade din personlige stil komme til udtryk.

Gå på opdagelse i vores udvalg af skønne styles fra Soulmate og find dine favoritter her.

< 1 >

Flotte farvesammensætninger og høj kvalitet

Soulmate er et populært brand, som hitter hos den stilbevidste kvinde - i alle aldre. Uanset om du er på udkig efter en kjole, strik eller andre styles fra det lækre mærke, er det let at blive forelsket i de spændende farvesammensætninger, de ofte blide og indbydende design samt de kvalitetsbevidste valg af materialer. Der er tænkt på enhver detalje, så du kan føle dig forkælet og fri i design med høj komfort.

Dansk brand i vækst

Soulmate er et dansk brand i vækst, som tilbyder tøj til stilbevidste kvinder. Tankerne bag de mange spændende kollektioner har fra start været at skabe design, der giver en følelse af frihed. Om at få plads til både følelser, ny inspiration i hverdagen og mulighed for at udforske sin egen helt unikke stil. Dette brand gør det let at lade din personlighed komme til udtryk - ren luksus for krop og sjæl. Og har du først prøvet disse enestående design, får du let lyst til mere af de blide, bløde og luftige design.

Kjoler, bluser, bukser og jakker fra Soulmate

Er du på udkig efter en spændende og innovativ tøjstil, så har du her det oplagte valg. Hos Soulmate finder du både kjoler, toppe, jakker, cardigans og meget andet, så du kan vælge præcis det, der mangler i dit klædeskab.

De mange forskellige design fra Soulmate gør det muligt at sammensætte tøjet på kryds og tværs, så det kan bruges til enhver anledning. En flot kjole kan f.eks. både bruges til hverdag og fest, da du nemt kan dresse den op og ned efter behov.

Soulmate tøj - Luksuriøs frihed

Hos Gundtoft er vi stolte af vores mangeårige erfaring indenfor selektiv udvælgelse af high end fashion - som her med dette populære brand, der hitter hos den stilbevidste kvinde - uanset alder. Hvad enten du er på udkig efter Soulmate kjole, strik eller andet eksklusivt design fra dette delikate mærke, så er det let at blive forelsket i de spændende farvesammensætninger, de ofte blide og indbydende designs samt de kvalitetsbevidste valg af materialer. Der er tænkt på hver en detalje, så du kan føle dig forkælet og fri med designs med høj komfort.

1. Let og legende i sin stil

2. Delikat i sit farvevalg

3. Fokus på høj komfort

4.Kvalitetsmaterialer

Tankerne bag de mange spændende kollektioner har fra start været at skabe designs, der giver en følelse af frihed. Om at få plads til både følelser, ny inspiration i hverdagen og mulighed for at udforske sin egen helt unikke stil. Dette brand gør det let at lade din personlighed komme til udtryk - ren luksus for krop og sjæl. Vi elsker det. Og har du først prøvet disse ofte enestående designs, så får du let lyst til mere af de blide, af de bløde og af de luftige designs. Er du på udkig efter en spændende og innovativ tøjstil, så har du her det oplagte valg. Køb Soulmate tøj lige her i mange spændende varianter.Selv om stilen ofte er lys og luftig, så finder du også masser af designs med rigt farvevalg og spændende detaljer, der gør disse designs helt unikke. Det er aldrig kedeligt at handle lækkerier fra dette brand.

Altid hurtig levering

Køb dit Soulmate tøj online hos Gundtoft og glæd dig til en helt enestående service, når du handler hos os. Vi elsker at forkæle vores kunder - uanset om det er på webshoppen eller i vores butikker, så vil du opleve et højt engagement for vores salgsteam. Handler du online kan du glæde dig over mange fordele. Pift din garderobe op med alt det bedste fra Gundtoft - vi sikrer dig stilfulde designs og mulighed for at lade din helt egen stil blomstre med klassisk såvel som trendy look.