KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Zerres

Vil du gerne have et par flotte og moderigtige bukser uden at gå på kompromis med pasformen, så er Zerres et brand for dig. Zerres er nemlig eksperter i at skabe bukser til kvinder i alle størrelser, som både er flotte og behagelige at have på.

Gå på opdagelse i vores udvalg af skønne bukser fra Zerres og find dine favoritter her.


Eksperter i bukser

Man kan ikke sige Zerres uden at sige bukser. Zerres er nemlig specialister i bukser og jeans i højeste kvalitet og perfekt pasform. Zerres bukser er lig med høj kvalitet til den modebevidste kvinde, som ønsker at være moderigtig og klassisk i sit udseende.

Tysk brand med stor popularitet

Zerres er et tysk brand, som blev skabt i 1919. Siden da har mange kvinder fundet glæde i deres jeans, som er lavet i lækre materialer og med høj komfort. Bukserne er moderigtige og i flot design - uden at gå på kompromis med pasformen. Zerres er nemlig et brand, der henvender sig til kvinder med alle kropsformer.

Bukser til enhver anledning

Et par lækre bukser er et uundværligt item i garderoben for mange kvinder. For nogle kvinder er det jeans, imens andre har mere glæde af et par bukser i blødt stof - hos Zerres finder du begge dele. Uanset om du er til et par bukser i lækkert, strækbart materiale, eller til et par stramme, flotte jeans, kan Zerres hjælpe dig med at finde det. Bukserne findes i flere forskellige design og farver, så de kan bruges til både hverdag og fest.

Køb Zerres hos Gundtoft

Hos Gundtoft forhandler vi et udvalg af bukser fra Zerres, så du kan vælge præcis det, der passer bedst til din garderobe. Du kan både finde Zerres online og i vores fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve tøjet på og se det i virkeligheden. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du altid får præsenteret de seneste trends og de nyeste kollektioner.