KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Update Cph

Update CPH er et dansk brand i en klasse for sig. De byder blandt andet på kollektioner af lækre accessories og tilbehør som tørklæder og bælter. Stilen på de fine styles fra Update CPH er gennemført, flot og farverig.
< 1 >

Updatecph - trendy accessories i smukke farver

Her får du rig mulighed for at sætte kulør på dit ellers afdæmpede outfit. Brandet lancerer nye kollektioner hver 6. uge, og der er derfor altid noget nyt at opdage til din garderobe. Udvalget af Updatecph hos Gundtoft byder på alt fra bælter med nitter til ternede tørklæder og glimmer tørklæder. De fine styles er ideelle til den feminine og moderigtige kvinde, der ikke er bange for at klæde sig på med farver. Udforsk hele udvalget her i shoppen eller besøg af af vores mange butikker. Vi glæder os til at vise dig de mange skønne nyheder fra mærket.

Bestil online og få lækre accessories til dit look

Accessories er et must i enhver kvindegarderobe. De skal emme af kvalitet, stil og mode. Det opnår du let ved at shoppe tilbehør til tøjet fra Update CPH. Deres vision er at skabe luksusaccessories, der matcher en aktiv og skandinavisk stil - både til den sporty type eller til hende, der vil se smart ud på jobbet. Deres styles er tidsvarende og vil let matche dine stilfulde og moderigtige styles i garderoben. Det populære brand lancerer det ene smukke tørklæde efter det andet. Deres bælter gør sig og særligt bemærket på modescenen. Fælles for de mange accessories er ikke blot det gennemførte og farverige design, men også den gode kvalitet. De flotte accessories er nemlig designet med omtanke for både komfort, mode og kvalitet. Her får du moderigtige styles, du kan bruge sæson efter sæson - til hverdag såvel som til fest.

Hurtig levering af populære fashion brands

Gundtoft har mere end 60 års erfaring i modebranchen. Netop derfor har vi godt styr på, hvad der trender og hvem der tilbyder styles af god kvalitet. UpdateCPH er et af vores populære brands, når det kommer til accessories.