KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Armani

Du finder naturligvis også Armani dametøj hos Gundtoft. Vi har nemlig specialiseret os i high end fashion til kvinder i alle aldre og har med vores stærke produktkendskab sørget for såvel nationale som internationale brands til hver en lejlighed.

Armani dametøj - Eksklusiv mode

Her finder du det altid stilsikre mærke, der er kendt over hele verden for deres eksklusive stil og deres altid trendy designs. Der er intet som at trække i tøj, der bare sidder præcis, som det skal. Dette mærke formår at levere varen. Komfortable designs præger kollektionerne udført med altid lækre detaljer, farver og former.

Fashion til hverdag og fest

Emporio Armani kollektionerne er bare creme de la creme. Ikke alene formår de spændende kollektioner at matche kvinder i alle aldre, men også at imponere med de mange spændende detaljer. Her får du tøj, der egner sig fortræffeligt til både hverdag og festlige lejligheder. Kollektioner fra dette mærke tæller både designs, der egner sig til almindelig brug, men i høj grad også til catwalks rundt omkring i verden.

Hvorfor vente til en helt speciel lejlighed med at forkæle dig selv? Gør hver dag til en fest med modetøj i særklasse fra dette internationale italienske brand. Med hovedkontor i Milano og oprindelse tilbage til 1975 har dette brand formået at hitte i alle de store modebyer og kendishjerter med hang til eksklusivt design. Her får du ikke alene modetøj til kvinder, når det er bedst - du får altid høj kvalitet.

Høj kvalitet

Disse ready-to-wear kollektioner er efter sigende designet af Georgio selv - og kollektionerne har også fundet vej til Milan Fashion Week, hvor blot nogle af dette brands mange forskellige kollektioner prioriteres. Looket er lækkert og kvaliteten er høj. Her får du ikke alene eksklusiv mode, men også mode med styr på både kvalitet og look. Der er designet til både de eksklusive looks, men i høj grad også de casual. Her er det de små detaljer, der gør hele forskellen - bl.a. med altid stilsikre farver og designs, der formår at holde form og farve vask efter vask. Køb dit Armani dametøj online her hos Gundtoft. Vi sørger for altid god service samt hurtig levering af din ordre.