Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Rabatkoden gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din første ordre.
*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre.
Vi glæder os til at dele flotte nyheder og gode tilbud med dig.
KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Jane Kønig

Hos Gundtoft byder vi på de populære og ikke mindst eksklusive Jane Kønig smykker. Her finder du luksuriøst design med brug af 18 karat guld, sterling sølv, smukke perler og brillanter.
< 1 >

Jane Kønig - Eksklusive smykker

Her finder du på én og samme tid klassiske designs men med en altid spændende finurlighed, der gør disse smukke designs så meget mere indbydende. Find de perfekte accessories lige her hos os - vi sørger for skarpe priser og hurtig ekspedition af din ordre.

Smykker med kant og luksuriøst look

Skal smykkeskrinet være helt up-to-date, så er designs fra dette spændende brand et must. Flotte farver og former samt eksklusive materialer giver dig en luksus, der er beundringsværdig. Vil du gerne gøre mere ud af dit look, så er dette brand lige sagen. Her er der sans for detaljen. Her er der styr på det feminine touch. Det er de små ting, der gøre hele forskellen - vi har sørget for et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag.

Elegant og enkelt

Bag visionen er at skabe designs, der er både klassiske, men også tilpas trendý og finurlige til at have deres helt eget præg på verden. Her gøres der brug af kendte og elskede materialer. Skulpturelle designs præger kollektionerne, der giver dig smukt tilbehør, der er både elegant og enkelt på én og samme tid. Det er muligt at mixe og matche de forskellige kategorier for et sofistikeret look. Her finder du den perfekte gave til dig selv eller hende du holder af.

Hurtig levering

Bestiller du Jane Kønig online, så sørger vi for hurtig levering af din ordre. Vi har tilmed sørget for, at det er let at returnere eller bytte dine varer. Vi bytter gerne i én af vores fysiske butikker, som du finder i byer som Kolding, Sønderborg, Odense, Vejle og København. Her står vores erfarne team af medarbejdere også parat til at guide dig i mål med dine modedrømme. Vi har i mere end 60 år specialiseret os i high fashion og accessories til kvinder i alle aldre. Vi elsker mode og det altid vigtige tilbehør.