KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Jane Kønig

Jane Kønig blev i 1986 uddannet beklædningsdesigner fra Danmark Designskole. Undervejs i uddannelsen opdagede hun at smykker var hendes kald. Kort herefter, i 1989, åbnede hun sin første butik i midten af København. Hun kan nu pryde sig med at være en af Danmarks mest anerkendte smykkedesignere, have 2 flagship-butikker og en webshop der fungerer på globalt plan. Hos Gundtoft byder vi på de populære og ikke mindst eksklusive Jane Kønig smykker. Her finder du luksuriøst design med brug af 18 karat guld, sterling sølv, smukke perler og brillanter.
< 1 >

Jane Kønig - Eksklusive smykker

Her finder du på én og samme tid klassiske designs men med en altid spændende finurlighed, der gør disse smukke designs så meget mere indbydende. Find de perfekte accessories lige her hos os - vi sørger for skarpe priser og hurtig ekspedition af din ordre.

Smykker med kant og luksuriøst look

Skal smykkeskrinet være helt up-to-date, så er designs fra dette spændende brand et must. Flotte farver og former samt eksklusive materialer giver dig en luksus, der er beundringsværdig. Vil du gerne gøre mere ud af dit look, så er dette brand lige sagen. Her er der sans for detaljen. Her er der styr på det feminine touch. Det er de små ting, der gør hele forskellen - vi har sørget for et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag.

Elegant og enkelt

Bag visionen der er at skabe designs, der er både klassiske, men også tilpas trendy og finurlige til at have deres helt eget præg på verden. Her gøres der brug af kendte og elskede materialer. Skulpturelle designs præger kollektionerne, der giver dig smukt tilbehør, der er både elegant og enkelt på én og samme tid. Det er muligt at mixe og matche de forskellige kategorier for et sofistikeret look. Her finder du den perfekte gave til dig selv eller hende du holder af.

Lækre skandinaviske designs

Råt, enkelt og skabt i flot skandinavisk design. Jane Kønig har smykker til alle kvinder - unikke smykker, fine halskæder, elegante ringe, smukke øreringe, hvilket tilsammen kobles med det feminine look. Det danske design kan sammensættes med din egen personlige stil og en bred vifte af beklædninger, det er et sandt smykkeunivers.

Jane Kønigs smykkeunivers

Sterling Sølv og Guld - der er lagt i ovnen til en perfekt kombination. Halskæder, ringe og øreringe. Mange forskellige lækre designs, former og længder, komplimenterer al slags beklædning og inspirerer kvinder over hele verdenen. Smykkerne kan bruges til alle slags begivenheder - bryllup, konfirmation, fødselsdage og meget mere.

Hurtig levering

Bestiller du Jane Kønig online, så sørger vi for hurtig levering af din ordre. Vi har tilmed sørget for, at det er let at returnere eller bytte dine varer. Vi bytter gerne i én af vores fysiske butikker, som du finder i byer som Kolding, Sønderborg, Odense, Vejle og København. Her står vores erfarne team af medarbejdere også parat til at guide dig i mål med dine modedrømme. Vi har i mere end 60 år specialiseret os i high fashion og accessories til kvinder i alle aldre. Vi elsker mode og det altid vigtige tilbehør.