Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.
Derudover vil du modtaget en masse tilbud & produktlanceringer, som den første - samt mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Få 10% på din ordre

Som medlem af vores nyhedsbrev vil du modtage en rabatkode på 10% som du kan bruge på din første ordre.

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.

FORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERINGFORLÆNGET LEVERING

KUNDESERVICE +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 300,-
NEM RETUR
HURTIG LEVERING

Randers Handsker

Tradition og eksklusiv kvalitet i håndsyede handsker i alverdens flotte farver og kun i de bedste skindkvaliteter. Randers Handskefabrik blev i år 2000 Kgl. Hofleverandør.Der har været fremstillet handsker i Randers siden 1200-tallet. Randers Handsker bliver et begreb i 1700-tallet, de bliver kendt for den særlige duft der er ved disse handsker, men det forbliver uklart hvor fra denne særlige duft kommer. Der eksporteres i 40 år til Sverige, Rusland, Tyskland, Frankrig og Englang, men eventyret slutter pludselig. I 1811 beslutter en Randers-købmand sig for at genoplive mærket og henter en ung handskemager fra Paris Charles Mattat, han formår at genoplive Randers Handsker. Hos Randers Handsker er der en så stor flesibilitet i produktionen og idag muligt at bestille custom made handsker i hvliken som helst farve og længde, der matcher kjole, taske eller sko.

< 1 >

Randers Handsker