KUNDESERVICE WEB +45 76 40 81 36
FRI FRAGT OVER 400,-
HURTIG LEVERING

Vanessa Bruno

Det franske brand er skabt af den dansk/franske Vanessa Bruno. Hun blev født ind i branchen med en mor som topmodel og en far der var med til at skabe store modehuse. Hun var selv model og lancerede i 1966 det allerførste Vanessa Bruno tøj.

Vanessa Bruno - elegant og fashionable


Stilen på tøjet er skabt med fokus på en moderne kvinde, der hviler i sig selv. De mange styles er derfor en kombination af elegant, trendy og feminint. Ofte med inspiration fra den danske mode med et mere afslappet udtryk. Opdag hele sortimentet her i webshoppen, eller besøg en af vores fysiske butikker. Vi forhandler både bluser, strik, kjoler og bælter fra det franske mærke.

Hurtig levering og stærkt produktkendskab

Shopper du Vanessa Bruno hos Gundtoft, får du altid et bredt sortiment at vælge fra. Vi har udvalgt de bedste og nyeste styles fra det populære franske high fashion brand. Alle er de på lager og klar til at blive ekspederet. Vi tilbyder altid hurtig levering, uanset hvilke styles du shopper hos os. Vil du have assistance til din shopping? Hjælp til at vælge det mest elegante outfit? Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme ind i en af vores mange butikker. Vores personale har et stærk produktkendskab og flair for mode. De kan derfor altid svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at sammensætte et flot outfit. Med Vanessa Bruno styles er det ikke svært at skabe et gennemført look. Kombiner en af de smukke bluser med bukser fra din egen garderobe. Eller vælg en smuk og let kjole til dit strålende sommerlook. Der er mange tidløse designs, som du kan bruge sæson efter sæson. Kvaliteten er ligeledes i top med flotte syninger og fine detaljer.

Altid fri fragt over 300 kr.

Dét at shoppe internationale high fashion brands online skal være nemt. Derfor har vi skabt Gundtoft. Vi har mere end 60 års erfaring i branchen og vi ved, hvad der rør sig indenfor modebranchen. Derfor er vi stolt over, at kunne tilbyde dig stilfulde brands som Vanessa Bruno, som du netop ikke finder hos alle andre forhandlere. Styles fra kvalitetsbrand behøver ikke koste en formue. Derfor kører vi ofte med gode tilbud på tøj fra dette mærke. Samtidig gør vi det også simpelt for dig at bestille online. Du får leveringen gratis, når du blot bestiller for min. 300 kr.